20 November 2013

Plantinova participa en el segon B2B d’Alimentació a Xangai

Plantinova, junt amb 13 empreses catalanes més, va participar els dies 11,12 i 13 de novembre en una missió comercial organitzada per Minjoice Europe i amb el suport de Prodeca.

Plantinova ha viatjat a la xina per promocionar el préssec IcePeach i conèixer de primera mà les oportunitats que ofereix aquest mercat. Durant les Jornades es va poder contactar amb diverses empreses importadores i distribuïdores de productes alimentaris i es va visitar el gran operador logístic Haibo que recentment ha inaugurat un mercat central d'abastiment ubicat a la nova zona franca de Shanghai.

Les jornades i les visites posteriors van comptar amb l'assistència del Conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya.

Més informació

 

Visita a l'acadèmia de Ciències Agrícoles JAAS a Nanjing.

Aprofitant l'estada a la xina, Lluís Masvidal va poder visitar un dels centres de recerca agrícola més grans del país, amb 13 instituts associats i 120 Ha de conreu i hivernacles experimentals. Lluis Masvidal va ser convidat a fer una xerrada sobre introducció de noves varietats en el mercat i després va poder visitar les instal·lacions de l'Institut d'Horticultura, on es treballa en la millora genètica de fruita d'os, maduixa, pera, planta del té i arbusts ornamentals.

Durant la visita es va parlar de la possibilitat que plantinova pugui introduir a Europa alguna de les varietats desenvolupades per aquest institut.